pühapäev, 6. mai 2007

Goodbye blonde, hello brunette


Elu on kuidagi tuim ja vajab muutusi. Me kõik ilmselt tunneme seda mingil hetkel. Viimasel ajal on neid hetki palju olnud, ainult et ei tea ise ka täpselt, mida tegelikult tahaks.

Kas blondi elu on kergem kui brünetil või on bürnetil mõistust enam? Arvamusi on igasuguseid, aga ilmselt saan ma seda vahet varsti tunda. Kui sellel üldse mingit vahet on. Kuigi, tuleb tunnistada, et muutus on uus ja huvitav, inimeste reaktsioongi sellele. Kes märkab ja näitab välja, kes enda teada jätab. Terve oma elu olen olnud blond ja vahetevahel ka selle taha pugenud. Võibolla nüüd ongi aeg pöörata oma elus uus lehekülg ja olla vahelduseks keegi teine?

Siiski on juuksevärvil mingi vahe, täpselt nagu soolgi. Täna suutis üks blond juuksurisse kiirustades leida just ühe vaba parkimiskoha, jättes märkamata täpselt, mis märgid läheduses seisavad. Tagasi tulles auto juurde mõned tunnid hiljem, leidis brünett, et seda polegi enam omal kohal: oli teisaldatud. Värvimuutuse käigus see mõte küll vilksatas korraks peas, aga ilmselt oli siis juba hilja. Niisiis maksis brünett blondi vea eest ja lunastas auto välja. Õnneks läks küll nii palju, et Ühisteenuste meestel oli igav ja hea tuju ning nad olid nõus tegema poole väiksema trahvi. Siiski läks juuksuriskäik kokku kordi kallimaks, kui olin arvanud või karta osanud. Omad vitsad peksavad ja mental note järgmiseks korraks: ka 60 krooni parkimise eest on odavam kui 720 krooni teisaldamise eest, parem karta kui kahetseda.

Ilmselt rahakotidieet jätkub ka mais ja saabki suveks saledaks :D

Kommentaare ei ole: