teisipäev, 22. mai 2007

Planeerimine

Suveplaanide tegemine on enneaegselt varajane, aga siiski vajalik. Eriti vahva on planeerida mingit reisi. See haarab kohe endasse erilise entusiasmiga ja paneb läbi mõtlema võimalikke erinevaid variante. Eriti lahe, kui saad sellega terve päeva tegeleda. Tööl paraku sleleks aega ei jää.

Ent siiski on planeerimisel omad mõnud. Sukeldud internetiavarustesse ja vaatad siit-sealt. Tekib ahaa-efekte omajagu, kui avastad, et näe, siit lennates sinna ja sealt tonna saab ka ja võibolla soodsamalt. Tähtis polnud esialgu ajakulu, vaid pigem huvitavus ja hind. Peale pikka klopsimist ja meisterdamist valmis kokkuvõttev tabel kõikvõimalikest sihtpunktidest ja marsruutidest, kuidas kuhugi jõuda. Presenteerisin seda reisikaaslasele. Kujutelsin vaimusilmas, kuidas ta vaatas mu tööd ja mõtles, et olen segane. Ja kuidas ta märkas kokkuvõtte lehel varianti alustada bussiga, lennata 2 korda ja lõpetada rongiga... ainsamaks kommentaariks: "Jumpsus!"

Kahju, et vestlus toimus läbi msni. Oleksin tahtnud näha tema nägu minu geniaalsete plaanide genereerimise peale. Kahjuks see ei õnnestunud. Siiski avaldas ta arvamust,e t mu plaan on kahtlane ja ilmselt ei toimiks. Tuli temaga nõustuda. Sellegipoolest: väärt päevatöö ;)

Kommentaare ei ole: