teisipäev, 15. juuli 2008

The sky is the limit

Põhimõtteliselt on elus kõik võimalik. Mõningaid asju on ainult veidi raskem saavutada ja mõningaid asju tuleb lihtsalt natuke kauem oodata. Siin ei ole mingit vahet, mis need on. Tähtis on vaid ära tunda, millal on õige aeg ning kas pingutus tasub end ära.

Kirjeldamatu tunne on see, kuis energia voolab mööda sooni ja sa tunned seda. Kuidas naha all suriseb ning süda tahab rinnus lõhkeda, sest nii palju-nii palju tahaks korraga ära teha. Mõtete voolule ei jõua järele ning unistusi kinni püüda. Aga see võim ja mõjukus, energialaeng, mis on su sees, otsib teed väljaspoole, tegudesse.

Kui sa oled millegi niivõrd positiivse sees ja saad aru, kuivõrd õiges kohas sa sel hetkel oled ning sa ei kahetse hetkekski seda, kuhu oled jõudnud ning pingutusi selle nimel, õhkad vaid ja oled kordki eluga rahul. Just siin ja just praegu. Ei ole mõtet viriseda. Viriseda võib üksnes nende asjade üle, mis sõltuvad sinust ja mida saad ise muuta ning ka sel juhul pole mõtet viriseda, vaid tuleb muuta. Kõik hakkab detailidest. Ei ole piire, on vaid võimalused, millest kinni haarata. Only sky is the limit!

1 kommentaar:

tiaram ütles ...

lugesin ja sain innustust :)
way to go, woman!