neljapäev, 24. jaanuar 2008

Vallalise mehe kriteerium

Plaan sõbrannale mees leida, on toonud kaasa päris huvitava tagasiside. Kui olin MSNi endale pannud nimeks "missioon: sõbranna mehelepanek - kandidaate?" siis esimese hooga reageerisid nimele vaid naisterahvad, kes uudishimutsesid, et millest selline nimi ning miks vaja sõbrannale mees leida. Nüüd, kui missiooni algusest on möödas juba mõned päevad, hakkavad vaikselt ka mehepojad huvi tundma. Läheb põnevamaks.

Kus on, sinna tuleb juurde. Ja nii ka seekord. Mehelepandavate sõbrannade hulk on kahekordistunud: nüüd tuleks leida juba kaks vallalist nooremapoolset meesterahvast, kes huvituksid naisterahvastest. Tõenäoliselt läheb sellega ka minu elu lihtsamaks: on pakkuda meestele suuremat valikuvõimalust. Läheb naljakamaks.

Täna pudenesid muuseas jutu sees ka vallalise mehe omadused: armastab laulda, tantsida ja trummi mängida. Seda kõike võib vabalt tõlgendada ka ülekantud tähenduses.

Vallalisele mehele on aga ainult üks kriteerium: ei oma võimalikke komplikatsioonide tekkimise aluseid asjasse pühendamata kolmandate isikute poolt.

Ma ikka oleks pidanud vist juristiks õppima minema...?

1 kommentaar:

Aus18 ütles ...

See on sul üks päris huvitav eksperiment! Loen neid blogisid ja avastan, kuidas eestis on päris palju huvitavaid kirjutajaid. Loodan ka, et sõbrannad saavad mehele. Sest mehed tegelikult tahavad tunda, et on ise naise kätte saanud. Kui neile selgub, et neid pandi paari, võib neil piinlik ja häbi olla. Kas või selle pärast,et tuntakse end alasti kellegi ees, kes oskas nende soove ja vajadusi läbinäha. Meestele meeldib oma nõrkusi tunnistada vaid väga valitud inimestele.