pühapäev, 18. aprill 2010

Does having a GPS in a car force you to stick to the planned route?

Kuskilt Internetiavarustest korjasin üles järgneva lause: " Does having a GPS in a car force you to stick to the planned route? How about a GPS with real-time traffic and weather information?". Minu jaoks tundus see niivõrd loogiline ja elementaarne, et ma lihtsalt ei saanud jätta seda märkamata.

Eneselegi ootamatult võib aga toodud tsitaat tõeks osutuda. Kui arvestada üle-Euroopalist lennuseisakut ning seda, et meie peaksime Eestist ära sõitma juba 8 päeva pärast. Keegi ei oska ega suuda anda garantiid, kas lennukid sel ajal lendavad ja kui lendavad, kas see, et sul lennule pilet on, garanteerib ka sinu lennule pääsemise? Tekkinud logistilist sasipundart annab lahti harutada veel pikka aega.

Istanbuli lennujaam pole suletud olnudki ja lennud toimuvad sealt endiselt. Tallinnast Istanbuli on ca 3000 km. See on umbes 2-3 päeva autosõit. Kui lennukid ka järgmisel pühapäeval ei lähe, siis äkki peaks sama tee ette võtma hoopis autoga? Kes ütleb, et pead oma paika pandud marsruudi juurde jääma planeeritult ja täies ulatuses?

Kommentaare ei ole: